domingo, 20 de noviembre de 2011

Athletic, geldiezin

Egoitz Ingunza
Athleticek Sevillari irabazi dio (1-2) eta geldiezin ageri da azken partidua. Sevillakoarekin, hamaika dira galdu gabe egin dituen partiduak. Garaipen honi esker, gainera,Sanchez Pizjuanen hamazortzi urte eta gero irabaztea lortu du Athleticek.

Bielsaren taldeak, erraz irabazi dio bere taldea izan zitekeenari, bigarren zati ikaragarri bati esker. Partidua ondo hasi da. Athleticen lehengotariko aukera batean, Iraolak bilbotarrak aurreratu ditu, areaz kanpo egindako jaurtiketa eder bati esker.

Hala ere, hamar minutu geroago Navasek partidua berdindu du, eskumarekin egindako jaurtiketa on batekin. Athletic partiduaren jaun da jabe izan da bi zatietan, atsedenalditik bueltan egondako lehen bost-hamar minutuetan izan ezik. Hortik aurrera ez da beste talderik egon zelaian. Aukera asko izan dituzte bizkaitarrek, baina, gola ez da 71.minuturarte heldu (De Marcos).