domingo, 23 de octubre de 2011

Valentzia 1 - Athletic 1

Haizea Holgado  Olleta

1-1 bukatu da BBVA Ligan Athletickek Valentziaren aurka Mestallan jokatu duen partidua. Berdinketa honekin talde zuri-gorriak puntu bat lortu du. Partiduak erritmo bizia izan du, hasiera batean Valentziakoek aurrealdea hartu dute. Minutu gutxitan hiru gol aukera izan dituzte. Baina zorte aldi hori laster bukatu da.

Partiduaren 14. minutuan Susaetak gola sartu du Athleticken alde. Epaileak deuseztatu egin du gola Susaetak jokoz kanpoko pozisiotik jaurti duela esanez, baina zaleen arabera erratu egin da.

Bigarren zatian, Muniainek gol aukera ona izan du, baina bigarren aukera bati itxaron behar izan diote zaleek Athleticken gola ikusteko. Munainek ertzetik egindako jaurtiketari esker, 0-1 gelditu da markagailua.

Golaren ostean, Valentziak pilak jarri ditu eta eraso egin du. Gol aukerak bilatzen aritu da eta azkenean berdinketaren gola sartu du. Banegak baloia hartu, Soldadori pasa eta honek Valentziaren lehenengo gola sartu du. Partidua 1-1 bukatu da.